5. новембар. 2019

Почетак медијске кампање „Прихватање“ ИНКЛУЗИВНО ПРЕДШКОЛСКО ВАСПИТАЊЕ И ОБРАЗОВАЊЕ

У оквиру Пројекта Инклузивног предшколског васпитања и образовања спроводи се и прва медијска кампања под називом ”Прихватање”, која има за циљ подизање свести шире јавности о значају и неопходности прихватања различитости од најранијег узраста и развој инклузивног друштва.

Медијска кампања започета је 31. октобра 2019. године, емитовањем ТВ и радио спотова као и постављањем билборда широм Србије.  

ТВ спот ”Прихватање” као и други спотови који ће бити емитовани у каснијим фазама комуникационе кампање, снимани су у вртићима Сањалица и Јежурак на општинама Палилула и Чукарица. Ове установе су добитнице грантова који се додељују градовима и општинама широм земље као подршка програмима за унапређење доступности, правичности, повећања капацитета и подршке породицама за развој родитељских компетенција. Подршку процесу креирања и продукције видео спотова пружили су, поред представника предшколских установа и Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије.

Медијска кампања ”Прихватање”, спроводи се и путем друштвених мрежа и ПР активностима.  У наставку можете погледати ТВ спот: