22. јун. 2020

Од крајa јуна нове активности- медијска кампања и конференција за штампу

Након укидања ванредног стања у земљи, Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије наставља са реализацијом активности које су биле планиране пре увођења ванредних мера.

У оквиру пројекта, планирано је одржавање конференције за штампу као и спровођење медијске кампање Подршка. Подсећамо да је први део ове камапање реализован током априла, а главни канали комуникације биле су друштвене мреже и онлајн портали. Поред тога, на националним фрекценцијама емитован је и ТВ спот Подршка. Циљ ове кампање јесте подизање свести јавности о значају улоге родитеља и старатеља у развоју детета.

Овог пута, током јула,  билборди и аутобуси широм Србије носиће главне поруке нашег пројекта. У  домовима здравља родитељима ће на располагању бити водичи који обрађују теме подстицајног родитељства, пружајући им практичне савете, а више о овој теми сви грађани моћи ће да читају и у дневној штампи.

Такође, у истом периоду биће одржана конференција за штампу на којој ће представници Министарства и Пројекта инклузивног предшколског  васпитања и образовања говорити о најзначајнијим резултатима пројекта који су остварени у претходном периоду и будућим активностима. Биће речи и о конекцији између садашње и будуће Стратегије за развој образовања, васпитања и науке и пројекта.

Како бисте били у току са свим актуелностима и били благовремено обавештени о терминима и другим информација у вези са овим и другим активностима, пратите нас на Фејсбук страници и Јутјуб каналу Велики људи од малих ногу.

За више информација прикључите се и Вибер групи Велики људи од малих ногу.