30. децембар. 2020

КАМПАЊА ″ПОДРШКА″ ДОБИТНИК БРОНЗАНОГ ПРИЗНАЊА НА ОВОГОДИШЊОЈ УЕПС ДОДЕЛИ НАГРАДА

Медијске кампање које се реализују у оквиру ЕЦЕЦ пројекта још једном су добиле високо признање. Прошле године бронзано признање на УЕПС додели награда добила је кампања ″Прихватање″ у оквиру категорије- Признање за интегрисану друштвено одговорну кампању у непрофитном сектору. Ове године успех је поновила кампања ″Подршка″ освојивши бронзано признање у категорији Култура и информисање.

Спот  ″Подршка″ је већ након првог приказивања на ТВ екранима изазвао позитивне реакције. Прича о  незаменљивој улози родитеља и старатеља у развоју детета имала је велики одјек. Поред ТВ спота ова кампања реализовала се и путем осталих канала комуникације, као што су билборд оглашавања, друштвене мреже, дневна штампа, онлајн портали.

Све верзије спота Подршка погледајте на нашем Јутјуб каналу.

УЕПС (Удружење за тржишне комуникације Србије) сваке године организује доделу признања најуспешнијим агенцијама и појединцима за достигнућа у области маркетинга у протеклој години. Награде се додељују у категоријама за најбољу кампању, ТВ спот, радио спот, принт, дизајн и још мноштво других маркетиншких категорија.