22. јул. 2021

КРУШЕВАЦ- ОБИЛАЗАК ВРТИЋА У ВЕЛИКОМ ШИЉЕГОВЦУ И РАДНИ РУЧАК СА НОВИНАРИМА

Први потпредседник Владе Србије и министар просвете, науке и технолошког развоја Бранко Ружић је са својим тимом посетио вртић који се налази у оквиру школе у Великом Шиљеговцу, где је директорки Предшколске установе „Ната Вељковић“, Весни Живковић, предао кључеве возила које је набављено из средстава гранта. Возило ће користити Мобилни тим који ће радити са породицама и децом, пре свега, из осетљивих друштвених група и руралних подручја.

Захваљујући се на донацији директорка ПУ „Ната Вељковић“, Весна Живковић, истакла је да је Крушевац као добитник гранта током претходне две године реализовао низ активности у оквиру програма ,,Подршка деци и породици-добробит за будућност“, и да ће у наредном периоду бити успостављени иновативни центри, који ће служити као модели за обуку и размену знања васпитача.

Малишани у овом вртићу добили су симболичан поклон од Министарства и интерактивну таблу.

У оквиру ове посете организован је и радни ручак коме су присуствовали представници Пројекта, министарства и представници медија. Прилика је искоришћена за представљање Пројекта и размену информација о активностима и плановима за остваривање пројектних циљева.