26. октобар. 2021

МЕДИЈСКА КАМПАЊА ПОДРШКА

Tоком октобра реализује  се комуникациона кампања Подршка под слоганом  „Подржимо их да упознају свет око себе“.  Кампања има за циљ да укаже на значај и незаменљиву улогу родитеља и старатеља у расту и развоју сваког детета.

У току ових месец дана на телевизијским каналима са националном покривенoшћу емитоваће се ТВ спотови. Такође, кампања се спроводи и путем онлајн портала и друштвених мрежа, као и постављањем билборда на 60 локација широм Србије. Кампања је обухватила и пласирање пет ПР објава у штампаним медијима.

Подсетимо, кампања „Прихватање“ за циљ има промовисање прихватања различитости од најранијег узраста и развој инклузивног друштва. Главна порука кампање „Подршка“ односи се на незаменљиву улогу родитеља и старатеља у развоју детета, док кампања “Упис“ истиче важност похађања предшколског програма за развој потенцијала сваког детета.  

Препознавши друштвени и културни значај ових кампања, Удружење за тржишне комуникације Србије, наградило их је и престижним признањима у 2019. и 2020. години.

Кампању „Подршка“ можете пратити на нашој Фејсбук страници Велики људи од малих ногу, док спотове можете погледати на нашем Јутјуб каналу.

За више информација прикључите се и пратите Вибер групу Велики људи од малих ногу.

Све верзије спота Подршка погледајте на нашем Јутјуб каналу..