20. децембар. 2021

МЕДИЈСКА КАМПАЊА МАЛЕ ПРИЧЕ ЗА ВЕЛИКЕ ЉУДЕ

Током децембра је реализована прва медијска кампања МАЛЕ ПРИЧЕ ЗА ВЕЛИКЕ ЉУДЕ, у оквиру Пројекта инклузивног предшколског васпитања и образовања.

Кроз серијал од тринаест едукативних прича на креативан и инспиративан начин представљени су свакодневни изазови са којима се сусрећу породице са малом децом. Овај серијал, бавећи се различитим темама, има за циљ да пружи подршку родитељима у решавању поменутих изазова, да укаже на значај  предшколског васпитања и образовања за развој деце и допринесе развоју инклузивног дреуштва.

Кампања је реализована на националним телевизијама, као и на онлајн порталима и друштвениим мрежама.

У првом таласу емитују сe приче ,,Велики залогај”, ,,Страва родитељи”, Ново ече нова причa” и ,,Васпитање наглавачке”.

Подсећамо да је у претходном периоду реализована медијска кампања ,,Подршка” (октобар 2021. године) путем онлајн канала, дневне штампе, билборд кампање и ТВ канала.

Медијску кампању МАЛЕ ПРИЧЕ ЗА ВЕЛИКЕ ЉУДЕ можете пратити на нашој Фејсбук страници Велики људи од малих ногу, док спотове можете погледати на нашем Јутјуб каналу.

За више информација прикључите се и пратите Вибер групу Велики људи од малих ногу. Све верзије едукативних прича погледајте на нашем Јутјуб каналу.