25. фебруар. 2022

МЕДИЈСКА КАМПАЊА МАЛЕ ПРИЧЕ ЗА ВЕЛИКЕ ЉУДЕ

Реализован је и други талас медијске кампање МАЛЕ ПРИЧЕ ЗА ВЕЛИКЕ ЉУДЕ, у оквиру Пројекта инклузивног предшколског васпитања и образовања.

Кроз серијал од тринаест едукативних прича, на креативан и инспиративан начин представљени су свакодневни изазови са којима се сусрећу породице са малом децом. Овај серијал, бавећи се различитим темама, има за циљ да пружи подршку родитељима у решавању поменутих изазова, да укаже на значај предшколског васпитања и образовања за развој деце и допринесе развоју инклузивног друштва.

Кампања је реализована на националним телевизијама, као и на онлајн порталима и друштвеним мрежама.

У првом таласу емитују сe приче ,,У страху су велике очи”, ,,Богатство различитости”, ,,Разиграоница” и ,,Маштодонти”.

Подсећамо да је током децембра реализован први талас медијска кампања МАЛЕ ПРИЧЕ ЗА ВЕЛИКЕ ЉУДЕ, где су приказане едукативне приче, „Велики залогај”, „Страва родитељи”, Ново вече нова причa” и ,,Васпитање наглавачке”.

Медијску кампању МАЛЕ ПРИЧЕ ЗА ВЕЛИКЕ ЉУДЕ можете пратити на нашој Фејсбук страници Велики људи од малих ногу, док спотове можете погледати на нашем Јутјуб каналу.

За више информација прикључите се и пратите Вибер групу Велики људи од малих ногу. Све верзије едукативних прича погледајте на нашем Јутјуб каналу.