16. новембар. 2022

МЕДИЈСКА КАМПАЊА МАЛЕ ПРИЧЕ ЗА ВЕЛИКЕ ЉУДЕ

У периоду октобар – новембар 2022. године, у оквиру пројекта је реализована четврта по реду медијска кампања МАЛЕ ПРИЧЕ ЗА ВЕЛИКЕ ЉУДЕ.

Кроз овај серијал едукативних прича сазнајемо колико родитељска пажња  игра значајну улогу у развијању позитивне слике детета о себи и развоју његове личности.

Укључивање у свакодневне активности, деци пружа осећај сигурности и позитивно утиче на развој њихових вештина и стицање здравих навика. Активности као што су самостално облачење, помоћ при сређивању куће и слично, помажу детету да развије независност и самопоуздање, али и   стрпљивост, сарадљивост и самодисциплину.

За развој вештина и навика потребно је време и подршка родитеља која се огледа у њиховом  стрпљивом и толерантном односу према дететовим покушајима и труду. На тај начин ће дете бити мотивисано и истрајавати у стицању  вештина јер ће му родитељи показати да и испуњавање малих задатака вреднују и цене.  

У оквиру ове медијске кампање пормовисане су приче: „Васпитање наглавачке“, „Велики залогај“, „У страху су велике очи“ и „Везан у чвор“ које поред наведеног имају за циљ и да укажу на значај предшколског васпитања и образовања на развој деце као и да допринесу развоју инклузивног друштва.

Кампања је реализована на националним телевизијама, као и на онлајн порталима и друштвеним мрежама.

Медијску кампању МАЛЕ ПРИЧЕ ЗА ВЕЛИКЕ ЉУДЕ можете пратити на нашој Фејсбук страници Велики људи од малих ногу, док спотове можете погледати на нашем Јутјуб каналу.

За више информација прикључите се и пратите Вибер групу Велики људи од малих ногу. Све верзије едукативних прича погледајте на нашем Јутјуб каналу.